CFD voor iedereen

Wij leveren CFD simulaties voor elk vakgebied. Van de bouw tot chemische industrie en van productontwikkeling tot medisch onderzoek. Omdat we ons gespecialiseerd hebben in CFD simulaties en de natuurkunde (gelukkig) overal hetzelfde is, zijn wij in staat om voor elk vakgebied hoogwaardige en betrouwbare simulaties te leveren.

Brede kennis
Sinds onze oprichting in 2008 zijn al vele soorten simulatie projecten succesvol door ons uitgevoerd. Wij zijn specialist en weten precies wat we doen. Gebieden waar wij nog geen ervaring mee hebben of specifieke probleemstellingen, zien wij als een uitdaging. Als specialisten willen we onszelf blijven ontwikkelen. Kennis die wij opdoen in het ene vakgebied kunnen wij namelijk vaak goed toepassen voor een simulatie in een ander vakgebied. We zijn er dan ook zeker van dat wij iedere vraag met goed resultaat kunnen behandelen.

Onafhankelijk
Wij zijn onafhankelijk. Dus ook voor bedrijven die zelf al CFD simulaties uitvoeren kunnen wij als onafhankelijke partij worden ingezet om de juiste werking aan derden aan te tonen. Daarnaast kunnen we worden ingezet bij complexe problemen of om een drukke periode op te vangen.

Wil je weten of wij een passende simulatie kunnen leveren voor jouw specifieke vraag?