CFD engineer

One Simulations is op zoek naar een CFD engineer als versterking van ons team. Wij zijn gespecialiseerd in CFD simulaties. Wij maken deze simulaties voor een grote diversiteit aan werkvelden, zoals de bouw (ventilatiesystemen, windhinder), brandveiligheid, productontwikkeling, proces industrie en maritiem/off-shore. Naast specialistische kennis van CFD simulaties hebben wij dus ook vergaande technische kennis van de werkvelden waarin onze klanten actief zijn.

Wat ga je doen?

Je begint met het uitvoeren van CFD simulatie projecten voor de brandveiligheid en bouwsector in binnen- en buitenland, van offerte tot rapportage en advies. Je zet CFD simulaties op, voert deze uit, verwerkt en interpreteert de resultaten en stelt een rapportage op. Je onderhoudt zelf contact met de klant voor het helder krijgen van de vraagstelling, opvragen van gegevens en terugkoppeling van resultaten.

Naar gelang je meer ervaring op doet kan je mee gaan werken aan de ontwikkeling van bestaande en nieuwe (CFD) modellen. Je voert technisch inhoudelijke verbeteringen door en optimaliseert en automatiseert het proces binnen commerciële projecten. Je werkt samen met potentiële nieuwe opdrachtgevers aan het ontwikkelen van nieuwe CFD toepassingen. Indien mogelijk werk je mee aan publicaties.

Wie zoeken we?

  • Wij zoeken een starter met een afgeronde HBO of Universitaire opleiding in een technische richting (Werktuigbouwkunde, lucht- en ruimtevaarttechniek, of gelijksoortig).
  • Je hebt een passie voor modelleren en CFD simulaties.
  • Je hebt een goed begrip van toegepaste stromingsleer, maar bent ook technisch.
  • Je hebt ervaring met 3D tekenen en ervaring/interesse in programmeren.
  • Je werkhouding is nauwkeurig en je hebt een natuurlijke nieuwsgierigheid hoe dingen werken.
  • Je werkt graag in een dynamische omgeving met afwisselende projecten.
  • Je rapporteert begrijpelijk en gestructureerd over de simulaties die je hebt uitgevoerd.
  • De Nederlandse en Engelse taal beheers je mondeling en schriftelijk goed.

Wat bieden we?

Je komt te werken bij een groep enthousiaste techneuten met een passie voor simulaties. Ons bedrijf is groeiende en ontwikkelt zich snel. Je werkt internationaal.

Er is veel ruimte om jezelf te ontwikkelen en kan daar zelf veel invloed op uit oefenen. Je verdient een markt conform salaris.

Meer weten?

Hebben wij jouw interesse gewekt en heb je vragen of wil je solliciteren? Neem dan contact op met Richard van de Nes door een mail te sturen naar info@onesimulations.com. Sollicitaties graag met motivatiebrief en CV. Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Volg ons op LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/one-simulations/